Experiència i fiabilitat

L'única empresa que necessites
per senyalització i retolació

Rètols i lluminosos

La cara exterior del teu negoci
Rètols lluminosos, corporis, rètols de LED, banderoles. Tanques publicitàries i monopals. El més nou en digital signage i cartelleria digital. La millor imatge exterior per al seu negoci a el millor preu.

Retolació publicitària

Tot en gràfica de gran format
Vinils adhesius fotogràfics i de tall. Cartells i pancartes. retolació integral de vehicles i flotes, grafismes fotogràfics de grans dimensions en cristalls, gigantografías per a façanes d'edificis.

Sistemes d'exposició

Displays per a punt de venda i esdeveniments
Displays portàtils i de punt de venda. Photocall per a esdeveniments. PLV, caixes de llum, marcs portaposter, tòtems i mupis per impressions de gran format.

Sistemes de Senyalització

Orientació eficaç per al públic
Senyalització turística amb apps integrades. Senyalètica per a oficines i centres públics (Hospitals, col·legis, etc.) Directoris de senyalització i plaques orientatives i de seguretat. Senyalètica accessible Braille.

Decoració Gràfica

Entorns personalitzats amb disseny
Tot en gràfica per decorar i personalitzar ambients: fotomurals, grafismes en vinil per parets i sòls, vinils decoratius, tèxtils personalitzats.

Tendals i Lones

Protecció solar i publicitat
Tendals de terrassa i finestra. Pèrgoles. Làmines protecció solar. motoritzacions i automatismes. Cobertors de piscina, para-sols i estores.

12 fàbriques a Espanya per estar a prop

Més de 25 anys d’experiència al teu servei

12 FABRIQUES

distribuïdes a tot Espanya

+20M €

de facturació conjunta

+200 EMPLEATS

treballant per a la teva marca

+ 3.000 PROJECTES

realitzats en punt de venda

+ 6.000 CLIENTS

a Espanya, França i Portugal

6 ÀREES D'ACTUACIÓ

Un proveïdor únic per a la teva imatge

Totes les fases del teu projecte de senyalització gràfica

Des de la fabricació a l'manteniment
100% tranquil·litat

fabricació local

Tots els punts Xprinta són fabricants de el 90% dels elements de retolació que instal·lem en els centres dels nostres clients i tenen més de 20 anys d’experiència mínima.
Cada producte té la qualitat i garantia de ser fabricat per professionals experts.

instal·lació especialitzada

Els instal·ladors de Xprinta compten amb experiència i formació en muntatge de projectes d’imatge gràfica de tot tipus, amb la formació en PRL, maneig de elevadors, etc adequada. Disposem de personal especialitzat en cada tipus d’instal·lació: vinils, corporis, davant flexible, led i neó, cobriment de façanes …

Postvenda i manteniment

Qualsevol problema o intervenció posterior a la instal·lació està cobert pel punt Xprinta més proper. D’aquesta manera ens assegurem que hi haurà una resposta ràpida i eficaç per a solucionar qualsevol postvenda.

xprinta_spainmap2

UNA XARXA COMPLETA DE PROFESSIONALS AL TEU SERVEI